Contact

STAY IN TOUCH

WU WILL HELP YOU GROW

YOUR SELF,

YOUR TEAM,

YOUR BUSINESS

GOOD TO KNOW YOU

"If you want to go fast, go alone.

If you want to go far,

go with others"

 

Stand-alone-coaching, workshops of events zijn piekervaringen. Kies je ervoor om verworven kennis en vaardigheden duurzaam te borgen? Ben jij op zoek naar high impact om de volledige realisatie van jouw doelen, deze van jouw team of onderneming? Streef je naar persoonlijke groei en ontwikkeling? Neem contact op voor een uitwisselingsgesprek en de oplossingen die 123Coaching en zijn partners te bieden heeft.

 
 
 

SAY HELLO

How can Wu help you?

 

 

BELGIUM

BELGIE

 

mike.wu@123coaching.be

32 - 484 - 199 795

31 - 6 - 384 65 381

 

 

 

 

 

FOLLOW US

BLIJF COACHEN

 

Waarom laten mensen zich coachen?

 

Misschien heb je er nooit zo bij stil gestaan, maar alle succesvolle ondernemingen, teams en mensen werken vaak met een coach.

Voor topsporters en artiesten is het duidelijk. Maar eigenlijk geldt het voor iedereen die iets wil bereiken in het leven. Bedrijven, teams, professionals en particulieren die al in contact zijn geweest met coaching weten dat het pad naar succes vol uitdaginen zijn.

Coaching is hierbij een accelerator om samen de weg te bewandelen en oplossingen te zoeken, om te zetten in plannen en acties te ondernemen.

Winnaars werken met coaches omdat feedback en continue ontwikkeling en groei, de brandstof is voor winnende ondernemingen, sterk presterende teams en succesvolle professionals.

Je laten coachen en begeleiden door iemand is DE sleutel tot groei van Goed naar Geweldig!

Yes WU Can

DREAM DARE Do

 

© Copyright.

All Rights Reserved.

123Coaching

Adres

 

Keiweg 18

9230 Wetteren

Oost-Vlaanderen

Belgium

Contact

 

mike.wu@123coaching.be

0032 (0) 484/199.795

0031 (0) 6/384.653.81