Coach Mike

MIKE YIP FUNG WU


PASSIE • FOCUS • SUCCES


Coach Mike gelooft dat mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren. Wanneer ze hun passie ontdekken, in zichzelf geloven en met focus werken zullen ze het geheim van succes ontdekken. Hij zorgt ervoor dat teams en professionals er in eerste instantie klaar voor zijn. In zijn coaching laat Mike nieuwe mogelijkheden ontdekken, helpt moeilijke beslissingen nemen en zorgt dat er onmiddelijk actie wordt genomen. Zoals in het Chinees het woord "probleem" met twee karakters wordt geschreven. Het ene staat voor accuut gevaar, het andere voor oneindige mogelijkheden. Vanuit zijn commerciële achtergrond en ervaring met leiderschap en talentontwikkeling in grote als kleine ondernemingen, heeft hij de unieke gave om het beste uit mensen te halen.

Over Mike


Mike gelooft dat de mensen zelf de grootste troef zijn in elk organisatie of team om succesvol te zijn in hun professioneel of persoonlijk leven. In zijn werk zet hij altijd zichzelf volledig in en is voortdurend op zoek naar de essentie om het volledige potentieel en talent van elk team of individu te ontgrendelen.


Hij is eerlijk, open en heeft de juiste hoeveelheid geduld en inlevingsvermogen om de zoektocht naar antwoorden samen te nemen met de cliënten. Mike is niet bang voor de confrontatie indien nodig. Zijn persoonlijke benadering overstijgt culturele verschillen met Westerse en Aziatische invloeden.

Mike behaalde verschillende universitaire diploma’s. Daarnaast is hij een gecertificeerde Professional Certified Coach (ICF) en Master NLP practitioner. Hij heeft ook certificeringen in MBTI, Insights Discovery, Team Management Systems (TMS) en Occupational Personality Vragenlijsten (OPQ). Hij is een actieve netwerker met passie voor mensen, verschillende culturen en talen.

Mike leidt een internationaal, kleurrijke persoonlijke leven met passie voor dans, muziek en een gezonde actieve levensstijl. Hij is bewust onthuwd en trotse papa van twee kinderen.

WERK


Naast zijn coachingspraktijk werkt Mike als Sales Excellence Coach bij een internationaal bedrijf, waar hij leiders, managers en high potentials ontwikkelt en coacht. Hij heeft de unieke gave om het beste uit mensen te halen. Zijn stijl is open, constructief en actie gericht. Hij gelooft in training, gefocust werken en open feedback.

Professioneel Leven


Mike heeft gewerkt in verschillende sectoren met verschillende teams en mensen met uiteenlopende achtergronden. Hij heeft gezien dat succesvolle organisaties oog hebben voor de talentontwikkeling van mensen en teams. Zij maken het verschil tussen goed of geweldig. Mensen beschrijven hem als Open, Eerlijk, Professioneel, Mens & Resultaatgericht.   


Professioneel Profiel

Persoonlijk leven


Mike is opgegroeid in een ondernemersgezin zonder papa en een Chinese tijgermama. Als oudste zoon uit een gezin van drie jongens neemt hij al vroeg zijn verantwoordelijkheid op in het familiaal bedrijf. Hij heeft een hechte band met zijn broertjes Frank en Li met wie hij een winnend team vormt. Hij is ook trotse papa van Lisa en Liam die hem steeds een spiegel voorhouden en voor wie hij een papa wilt zijn die hij zelf nooit heeft gehad. Hij heeft een uitgebreide vriendenkring die hij kent van zijn jeugd tot zijn professioneel leven. Samen sterk, Samen plezier, is een motto dat Mike steeds uitdraagt in alles wat hij doet in zijn leven.


Persoonljik Profiel

Lifestyle


In zijn vrije tijd houdt Mike van sporten, reizen, muziek en lifestyle. Hij brengt graag tijd door met vrienden en familie en houdt van dansen en feesten. Hij gelooft in een gezonde levenstijl en levenslang leren door nieuwe culturen te ontdekken. Nieuwe mensen ontmoeten die hun passies, dromen en verlangens waarmaken vindt hij geweldig. Sharing is caring. Leren van elkaar, van elke gebeurtenis in je leven, daar groei je volgens Mike enorm van. Ook muziek en feesten brengen mensen samen. De energie, de tonen en zang brengen het diepste van elkeen naar boven. Zijn levenstijl weerspiegelt wie Mike is: vol passie, focus dat leidt tot zijn succes.


Lifestyle