Blog

BLOG


"Er zijn twee manieren voor het opdoen van inspiratie:

van buiten naar binnen of van binnen naar buiten.

Laat je inspireren."


Reizen & Avontuur


Reizen is een manier om vragen te stellen die je thuis niet stelt. Niet per se over het land in kwestie zelf maar over jezelf.


Read on


Gezondheid & Vitaliteit


Gezondheid is datgene wat je het gevoel geeft, dat het nu de mooiste tijd van het jaar is.


Read on

Vermogen & Lifestyle


Succes is het vermogen om keer op keer te falen zonder daarbij je enthousiasme te verliezen.


Read on

Carrière & Loopbaan


Je wilt leuker werk, meer verantwoordelijkheid, meer uitdaging, ... Hoe bereik ik dat? ... dat zijn de kernvragen bij het maken van carrièrekeuzes.


Read on

Leiderschap & Impact


Leidinggeven en effectief Leiderschap: Inzichten, praktijkervaringen. Wat zijn Leiderschapsstijlen, welke vaardigheden en training zijn er nodig?


Read on

Productiviteit & Skills


Druk, druk, druk. Zoveel te doen en zo weinig tijd! Begin nú de tijd in handen nemen! De eerste stap is weten wat je wilt en doelgericht plannen.


Read on


Teamperformance


Goede teamleaders halen uit hun teamleden wat eruit te halen valt. Maar veel vaker ligt het aan wat anders: het team komt niet op gang, heeft last van onderlinge wrijving, kan geen keuzes maken. Hoe ga je hier mee om?


Read on


Transformatie


Transformeren tot een klant- of nog beter, mens gerichte organisatie, vereist om echt vanuit andere waarden te gaan werken als organisatie, team of professional. Hoe gaan mensen om met deze cultuurverandering?


Read on


Persoonlijke Relaties


Heb je relatieproblemen, gaat de communicatie niet goed of vind je dat deze een extra duwtje in de rug verdient? Wat wil ik in mijn relatie en hoe kan ik dit bereiken. Relatiecoaching is vooral ‘werken aan jezelf’. Ontdekken wie ik zelf ben.


Read on