Strategy Design

Coaching workshops Strategy / Design


"Om anderen te kunnen bewegen moet je zelf bewogen zijn".


Een succesvolle onderneming is zich bewust van de effecten van een verhoogd bewustzijn, transformatie, communicatie en overdracht bij hun teams en medewerkers. Om dit te kunnen bereiken heeft elke persoon zelfinzicht, vaardigheden en kennis nodig. Een visie, een doel en een plan om dit te realiseren.


Om dit te bereiken moeten vaste gewoonten en denkpatronen doorbroken kunnen worden in het bedrijf, de teams en samenwerking van mensen.

Het Resultaat van maatwerk bevat de volgende elementen:

strategisch fitplan (gezondheid, energiebalans, zijn & zingeving)

strategisch lifestyleplan (partner, gezin, vrienden)

strategisch performanceplan (Business Ecology Concepts & Strategy)


De balans van deze elementen zorgt voor een WINNEND bedrijf, team en leven.

ONTDEK UW STRATEGIE

Als werkgever wilt u het beste voor uw bedrijf en hoe beter dan uw medewerkers stimuleren om hun talenten te ontwikkelen. Dit draagt bij aan de groei van henzelf en van uw onderneming. Op lange termijn is deze investering goed alle partijen. Producten en diensten kan men immers kopieëren hoe uw team samenwerkt en klanten verzogt niet. Medewerkers vormen daarom het belangrijkste bedrijfskapitaal. Hoe deskundiger het personeel, hoe succesvoller en innovatiever uw team of bedrijf. Maar hoe pak je dat aan? En hoe maximaal je deze investering? Wat doen succesvolle bedrijven wat u vandaag nog niet doet?