Talent Management

Talent Management Coaching


"Talent is het vermogen om bepaalde vaardigheden tot een uitzonderlijk niveau te ontwikkelen".


Organisaties die erin slagen het aanwezige talent te ontwikkelen kunnen doorgaans rekenen op meer motivatie van hun mensen. Persoonlijke ontwikkeling wordt hoog gewaardeerd. Bovendien leidt hoogwaardiger personeel ook tot betere bedrijfsresultaten.


Uit onderzoek blijkt dat uitdagend werk, mogelijkheden om te leren en te groeien en vooruitzicht op carrièremogelijkheden de belangrijkste factoren zijn bij het aantrekken, vasthouden en betrekken van medewerkers. Het ontwikkelen van talenten vereist sturing, feedback, creativiteit en 'je luik open zetten'. Maar het is ook een kwestie van hard werken. De opbrengst is succes en geluk. Win voor het bedrijf, het team en elk individu.

The Corporate Athlete""

BLIJF JE TALENT ONTWIKKELEN


Investeren in het talent van je mederwerkers, team of van jouzelf levert heel veel op: duurzaam inzetbaarheid, hogere motivatie en meer tevredenheid. Wanneer teams of individuelen groeien in hun loopbaan, zullen zij het beste uit zichzelf halen en een stapje harder lopen als dat nodig, zichzelf beter sturen en efficiënter samenwerken.


Wie altijd het zelfde doet wat hij altijd heeft gedaan, zal steeds het zelfde resultaat krijgen wat hij altijd had. Niets doen is geen optie want dan blijf je op het niveau waar noch het bedrijf, de markt als potentieële werkgevers op wachten.